SchoolMe - Learn What You Missed

Schoolme

Shkolla digjitale për klasat 1-9 Shqipëri dhe Kosovë

NJIHUNI ME PLATFORMEN SCHOOLME

SHEMBUJ MËSIMESH

9

KLASAT

SHQIPËRI DHE KOSOVË

4871

VIDEO-MËSIME ONLINE

3000

VIDEO MËSIMORE
PLOTËSUESE

7

LËNDË BAZË

NGA KLASA 1-9

  • MËSUESI ONLINE - Të gjitha mësimet në formë audio-vizuale me imazhe dhe filma, pyetësorë, ushtrime, laboratorë, njohuri plotësuese, shënime, forum për çdo temë mësimore
  • I LEHTË NË PËRDORIM - Platforma funksionon në të gjitha pajisjet : smartphone, laptop, pc, tv, smartboard, projektor për përdorim në shkollë dhe shtëpi                                      
  • QASJA DHE PËRDORIMI - Për të hyrë në platformë, klikoni tek REGJISTROHU, plotësoni formularin, zgjidhni programin, bëni pagesën në BKT ose Raiffeisen Bank. Na kontaktoni në chat, messenger, mesazh whatsapp ose përmes email-it registration@schoolme.education për t'ju dhënë qasje. Më pas klikoni tek HYR, vendosni emailin e regjistrimit dhe fjalëkalimin.
    Ju urojmë kënaqësi në përdorimin e programit!

Mësuesit për t'u regjistruar në trajnimet tona të akredituara për kompetencën digjitale në mësimdhënie, të kontaktojnë SchoolMe përmes email-it registration@schoolme.education . Trajnimet jepen falas.

MBËSHTETËSIT E SCHOOLME

____________